tisdag 25 maj 2010

A Ahcene Bendjazias Karateklubber Genseiryu KarateDo

A Ahcene Bendjazias Karateklubber Genseiryu KarateDo: "Genseiryu i Danmark:

Gensei ryu stilarten kom til Danmark i 1967 med den Japanske instruktør, Sensei Soke Tonegawa Yukio som succesfuldt etablerede stilarten. Sensei Tonegawas ildsjæl indenfor budo er der ingen tvivl om, hans kontinuerlige tilegnelse af ny viden og kunnen samt hans dedikation som student og underviser er kun at beundre.
Shihan Ahcene Bendjazia er uddannet direkte af Sensei Tonegawa Yukio og begyndte at undervise under Tonegawa i 1973. I året 1974 overtog og fortsatte Shihan Ahcene Bendjazia karate undervisningen i Budokan, da Sensei Tonogawa rejste tilbage til Japan.
Siden har mange elever trænet under Shihan Ahcene og stort set alle karate udøvere af Gensei Ryu stilarten i Danmark, har modtaget sin uddannelse direkte under Shihan Ahcene. Under alle omstændigheder har de fleste Gensei Ryu udøvere i Danmark i dag, enten fået al deres basis træning eller sorte bælte. Mange af disse elever har i dag deres egne skoler, blandt disse er Jackie Moos, Jimmi, Jan, Henrik, Alfredo, Boris mf.
Beklageligvis er der i de sidste år forekommet en opdeling indenfor Gensei Ryu, som i stedet for at følge Budo ånden, samle og udvikle stilarten, beklageligvis er med til at splitte den op. Shihan Ahcene Bendjazia fortsætter dog stadig sin udvikling, træning og undervisning i den rette Bushido ånd. Gensidig respekt, oprigtighed, gensidig respekt og loyalitet overfor sine elever og stilarten. Man fristes til at huske de gode gamle dage, og ære den kundskabsrige krigers anstændige vej i livet."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar