torsdag 15 mars 2012

Mina tankar



Osu



Sitter här och tänker på varför vissa människor inom Genseiryu skapar mer oreda än ordning, det skapar inget annat än kaos.



Man bör tänka Bushido i allt man gör och säger när man håller på med Karate, och inte hålla på med massa politik till höger och vänster.



Är så besviken på en del människor som tror att dem är förmer än andra bara för att dem har en högre grad, dem har totalt missförstått sitt ämbete, men det får stå för dem, deras trovärdighet är lika med noll.



Jag har i alla besök jag gjort med högre potentater alltid uppträtt med respekt , ödmjukhet och ärlighet i sann Bushido anda men kan inte säga att jag blivit bemött med samma.



Jag har mött människor inom Genseiryu som har givit mig en givande stund och en tro på att vi kan skapa något tillsammans och det är Tom och Otto i Föllenslevs Karateklubb i Danmark som alltid uppträtt korrekt och visat en sann Bushido, därför kommer mitt fortsatta samarbete vara koncentrerat till dem.



För mig är det viktigt att få ventilerat mina tankar för att sen gå vidare.



Jag älskar att träna Genseiryukarate, kanske inte är den bästa teknikern men har ett brinnande intresse för att utveckla, och för samarbete både med Genseiryuklubbar och andra Budo klubbar, men då vill jag ha med mina led ord i samarbetet ärlighet, ödmjukhet och respekt annars får det vara.



Jag ser i andra länder hur Genseiryu "rör" på sig men ÄR INTE INTRESSERAD att deltaga i detta.



Vi inom Futarigenseiryudojo är en förening där alla tränar efter sina egna förutsättningar men där alla håller hårt på Budoetik.



Min dröm är att alla glömmer det som varit och släpper sin prestige och att vi alla kan samarbete på ett givande sätt och där alla betyder lika mycket och ingen sitter på en hög häst och tror att han är förmer än andra och skall bestämma.



Känns skönt att få säga detta och lätta mitt hjärta och till dem det berör ta åt er och tänk, hade det inte varit bättre att vi samarbetade i stället för att utesluta.



Med respekt



Sensei Mikael Brandt 3 Dan



Futarigenseiryudojo.